Welkom bij de Immoplanner, de makelaar die echt investeert in de verkoop van uw woning

Ons plan van aanpak is uniek en is gegroeid uit de gecombineerde expertise van 2 broers.
De jongste expert in het bouwen, opwaarderen en verkopen van woningen, de oudste expert in marketing.

Bij elke exclusieve verkoopovereenkomst verbinden wij ons ertoe om 30% van onze potentiële commissie te investeren in een op maat gemaakte marketingcampagne voor de verkoop van uw woning.

Ons doel is uw woning sneller en beter te kunnen verkopen. Verkopen wij niet binnen de 6 maand dan betaalt u niks voor de marketingcampagne van uw woning. Slagen wij wel in onze opdracht dan verkopen we vaak aan een betere prijs en wint u ten opzichte van elke klassieke makelaar.

Uw woning verdient een marketingcampagne

We bekijken elke woning als een nieuw product dat in de markt gezet moet worden. Een product met specifieke kenmerken en kwaliteiten die – als ze goed gecommuniceerd worden – de waarde van uw pand verhogen.

Via een door ons ontwikkelde onderzoeksmethode komen we tot een top 5 van verkoopargumenten voor elk pand.

We onderzoeken ook wie (de doelgroep) het meest interesse kan hebben in uw woning en werken een specifieke campagne uit naar deze mensen.

Zelfde kosten, beter resultaat.

We hanteren dezelfde tarieven als onze collega’s maar we doen wel meer voor ons geld. De commissie die we op de verkoop van panden ontvangen is een mooie beloning. We vinden dan ook dat we daar hard en doordacht voor moeten werken om voor u het beste resultaat te bekomen.

Dries TackMarketing expert